Stiltedag

Een dag waarop je kunt vertragen en verstillen. Luisteren naar dat wat van binnen leeft, maar dat in de drukte van het dagelijks leven ondergesneeuwd raakt. Tijdens een stiltedag doen we een reeks mindfulnessoefeningen in stilte. Ik zal de oefeningen begeleiden, maar verder wordt er niet gesproken. Ook de lunch nuttigen we in stilte, zodat je de volledige aandacht kunt schenken aan de ervaring van het eten. 

Door in stilte te zijn, krijg je ruimte om te ervaren wat echt belangrijk voor je is. Je hoofd wordt helderder, en je lichaam kan verzachten. 

De stiltedag is onderdeel van de 8-weekse training. Deelname is niet verplicht, maar ik raad je van harte aan om deel te nemen. De stiltedag is ook toegankelijk voor iedereen die in het verleden een mindfulnesstraining of retraite heeft bijgewoond.

 

Locatie, data en kosten

De locatie van de stiltedag wordt binnenkort bekend gemaakt.

 

Datum:

5 oktober 2024


Voor iedereen die op het moment van de stiltedag een training volgt bij Mindfulness Gouda, is de stiltedag kosteloos. Voor andere deelnemers bedragen de kosten € 55,- incl. BTW. Hierbij zijn koffie/thee en lunch inbegrepen.

Contact-/aanmeldformulier stiltedag